Odkryj i spróbuj prawdziwe możliwości nowego urządzenia. Będziesz zaskoczony jak szybko i łatwo przygotujesz przepisy!

  • Wieprzowina z cebulą i papryką

    Bogate, solidne danie główne o intensywnym smaku. Znakomity smak najlepszej wieprzowiny zadowoli wszystkich miłośników dań mięsnych.

  • Kuskus z warzywami

    Co powstaje, gdy świeże warzywa znajdą się w towarzystwie składnika o tysiącletniej tradycji? To proste - wspaniałe danie śródziemnomorskie, aromatyczne i pożywne, do jedzenia na ciepło i na zimno zal

  • Fantazja involtini (fantazyjne zawijane bułeczki)

    Idealny "finger food" do podania w towarzystwie aperitifu, zaostrzający apetyt. Chrupkie ciasto francuskie z wybranym przez Ciebie nadzieniem: gwarantowany efekt, gdy pragniesz zacząć posiłek czymś, c

  • Ziemniak w mundurku

    Łatwy do wykonania i niedrogi dodatek pasujący do wielu dań głównych. Aby dodać ekstra smaku, ziemniaki można przyprawić masłem, jak to zazwyczaj robią Amerykanie.

  • Ciastka owsiane

    Doskonałe na śniadanie i do popołudniowej herbaty, te ciastka owsiane zaskakują smakiem i lekkością. Łatwe do przygotowania, są przysmakiem dla każdego.

  • Warzywne ratatouille

    Potrawa z warzyw wywodząca się z kuchni prowansalskiej. Jej onomatopeiczna nazwa pochodzi od francuskiego słowa "touiller”, które oznacza mieszanie warzyw. Ratatouille to festiwal świeżych warzyw, pot

  • Zupa cebulowa

    Smakowite, dobrze wyważone pierwsze danie, doskonale rozgrzewające zimą. Klasyka kuchni francuskiej bardzo popularna również we Włoszech.

  • Nadziewane papryki

    Czerwona lub zielona (zależnie od koloru papryki) skrzynia ze skarbami kryje w sobie wołowinę: faszerowane papryki to sycący i dobrze zbilansowany przepis na potrawę, która sprawi, że ślinka pocieknie

  • Filet z łososia ze szparagami

    Przepis "milenijny" uwzględniający klasyczne zestawienie. Łosoś to bardzo smaczna ryba, która doskonale zestawia się zarówno ze słodyczą szparagów zielonych jak i delikatnością szparagów białych.

  • Pizza

    Danie dla odważnych: zrobienie pizzy w domu to przedsięwzięcie nie dla każdego, jednak ten przepis może dać Ci wiele satysfakcji. Również dlatego, że po upieczeniu każdy może dobierać dodatki według u

  • Filet rybny z pieca

    Lekkie i delikatne drugie danie, idealne na lato. Delikatność ryby świetnie współgra z chrupkimi, złotymi ziemniakami: triumf smaków, które są jakby dla siebie stworzone.

  • Zupa pomidorowa

    Wyjątkowe danie, które zachwyca bogatym i intensywnym smakiem, pomimo prostoty przygotowania. Gwarantowany przepis dla osób, które kochają smaki minionych lat.

  • Ravioli w sosie śmietanowo-pomidorowym

    Proste danie, które jest w stanie zaspokoić najwybredniejsze podniebienia. Sos otrzymany z połączenia śmietany z purée pomidorowym zwany jest także “Sugo Rosa” i doskonale pasuje do wszelkiego typu ra

  • Pizzetki (malutkie pizze)

    Fantazyjny przepis, który zadowoli każdego - bo kto nie lubi pizzy? Te pizzetki stanowią idealną przekąskę bądź aperitif i robi się je błyskawicznie. Dodatki według uznania!

  • Risotto grzybowo-szafranowe

    Dlaczego masz wybierać między risottem z grzybami a risottem z szafranem? Smaki tych obydwu wspaniałych klasycznych dań można łatwo połączyć w przepisie stworzonym, by zadowolić najwybredniejsze gusta

  • Szarlotka

    Szarlotka to klasyczny deser łączący słodycz jabłek z chrupkim i kruchym spodem. Doskonała na zakończenie posiłku, jako przekąska lub dla uczczenia każdej okazji, szarlotka to gwarantowany słodki przy

  • Zupa-krem z grzybów

    Czy jest coś lepszego na zimowe chłody niż aksamitna zupa-krem? Delikatna konsystencja w połączeniu z intensywnym aromatem grzybów tworzy pierwsze danie, które okaże się niewątpliwym hitem.

  • Placek ze szpinakiem i serem ricotta

    Prosty, pyszny, klasyczny: typowy słony wypiek. Doskonały jako przystawka i drugie danie, oczywiście bardzo smaczny również na zimno.

  • Pieczeń wołowa

    Typowe danie główne o anglosaskim rodowodzie. Jak sama nazwa wskazuje, pieczeń wołowa to porcja wołowiny przyrządzona na krwiście (rare) w piekarniku lub na patelni. Podawana na ciepło i zimno, krojon

  • Krem z dyni

    Jesienny przepis par excellence. Krem z dyni to zupa uderzająca słodyczą i delikatnością, które można podbić szczyptą świeżo zmielonego pieprzu lub innych przypraw.

  • Gruszki na parze

    Szukasz niebanalnego deseru? Przygotowane na parze chińskie gruszki to smakowite i łatwe do przygotowania danie, które ukoronuje etniczną nutką każdy posiłek.

  • Strudel z jabłkami

    Strudel to typowa słodka potrawa z regionu Trentino Alto Adige, choć przepis wywodzi się z Turcji. W Trentino Alto Adige przepis ten zyskał popularność również z uwagi na dużą liczbę sadów jabłoniowyc

Proszę , dodać kolejny produkt do porównania.

Porównaj ( urządzenia)

Proszę , dodać kolejny produkt do porównania.