1.- W zakrytym naczyniu odpowiednim do używania w kuchenkach mikrofalowych stop masło na mocy 350W przez 1½-2 minuty. Gdy masło już się stopiło, dodaj pozostałe składniki i delikatnie wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.
2.- Z papieru do pieczenia wytnij trzy koła, każde o średnicy równej średnicy talerza crisp®. Umieść jedno z papierowych kół na talerzu crisp® , aby przygotowac pierwszą partię ciastek.
3.- Podziel ciasto na trzy równe porcje. Z jednej porcji wywałkuj sześć równych kul ciasta. Ułóż je w okrąg na papierze do pieczenia i delikatnie spłaszcz każdą kulę. Umieść talerz crisp w kuchence i piecz używając funkcji crisp® przez 3-4 minuty aż do zrumienienia na jasnozłoty kolor.
4.- Zdejmij papier z ciastkami z talerza crisp® i połóż na płaskiej powierzchni do wystygnięcia.
5.- Przygotuj drugą i trzecią partię ciastek w taki sam sposób, lecz skróć czas pieczenia o 1 minutę.